0900-2353337 info@partyservice.nl

Rondvaart Europoort

Voor dagtours, busreizen en als onderdeel van uw daguitje of leuke busstop een geweldige beleving. Rondvaart Europoort brengt u met de rondvaartboot langs de grootste zeeschepen, het Maasvlakte 2 gebied, Futureland en de zeehondjes.

Berenboot

De Beren Boot maakt een rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven van Rotterdam, maar de route is altijd een verrassing. Afhankelijk van het weer, getijde en de bezienswaardigheden kiest de kapitein een bijpassende route waardoor elke vaart weer spannend is!

Dinnershow op het water

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows.

Speciale vaartochten

Partyschip Marlina is geschikt voor een intiem feestje voor twee tot een groepsarrangementen van 500 personen. Er is een zeer diverse vaaragenda. Van brunchvaarten en Moonlight cruises tot goed verzorgde dagtochten!

Schoolreisjes

Een complete schoolreis: Zo geregeld bij Rondvaarten.org.

Wij van rondvaarten.org regelen uw schoolreisje van A tot Z, met busvervoer, entreekaartjes en eventuele consumpties. Bij ons staat veiligheid voorop; zowel onderweg als op uw bestemming.

Vroeg vertrekken met slaperige maar toch uitgelaten gezichten, “We zijn er bijna” zingen, bewondering tijdens de excursie, indrukwekkende zeeschepen en lachen om de zeehonden die liggen te zonnen op de zandbank. Een schoolreis is een heerlijke dag uit!

Wij kunnen voor u het busvervoer regelen en de combinatie uitjes in de omgeving, met onder andere:

– De Maeslantkering
– Futureland
– Historyland
– A-seal
– Neeltje Jans

Maar ook het scheepvaartmuseum, Miniworld, Blijdorp Zoo en de Euromast.

Vraag ons naar de mogelijkheden en wij verzorgen uw rondvaart of complete programma.