Mps. Marlina

Luxe partyschip met de thuishaven in Spijkenisse!
All-in brunch- en dinnercruises
v.a. €47,75 p.p.
Veerweg / veerkade, Spijkenisse

Rederij Fortuna biedt u vele mogelijkheden met haar luxe partyschip. Voor een intiem feestje boekt u bijvoorbeeld een Moonlight dinnercruise, beschikbaar op diverse zaterdagavonden, altijd met gezellige live muziek. Naast de open inschrijvingen voor de Moonlight Cruise, kunt u tevens boeken voor thema-avonden, dagtochten, brunches/lunches en speciale rondvaarten. Heel geschikt voor kleine en grote groepen. Het afhuren van het schip is uiteraard ook altijd mogelijk.

Iets te vieren? Ga gezellig varen!

Partyschip de Marlina is 85 meter lang en 8 meter breed. We bieden een unieke ervaring voor groepen van 80 tot maximaal 500 personen. Van verjaardag tot bruiloft en zakelijk events, Mps. Marlina is op ieder moment in te delen zoals u dit wenst.

Culinair genieten

De sfeervolle bar biedt u volop keuze uit heerlijke drankjes. U kunt genieten van uitgebreide koude en warme buffetten, smaakvolle koffietafels, overheerlijk gebak, gezellige lunches, hartige snacks en gevarieerde borrelhapjes. Elk detail krijgt de aandacht die het nodig heeft en we werken met zo veel mogelijk biologische streek- en seizoensproducten.

Toegankelijkheid

De activiteiten zoals het buffet vinden plaats op de begane grond. De Marlina is zeer toegankelijk voor rolstoelen en er zijn twee invalidentoiletten aanwezig. Daarnaast is er een rolstoellift aanwezig.

Ons 50 jarig huwelijks feest er gevierd hele gezellige avond gehad met heerlijk buffet en superpersoneel waarbij we niks tekort kwamen super !!!!

Bettie Koch

Prijzen & beschikbaarheid

 

Afvaartijden

Het gehele jaar door zijn er dagtochten, All-in brunch- en moonlight dinner vaarten en themavaarten. Bekijk de actuele vaaragenda op partyschepen.org.