Mps. De Ameland

Uniek op het water door zijn theaterzaal met podium!
Dinnershows, (dance-)feesten
v.a. €34,50 p.p.
Parkhaven 7, Rotterdam

Stap aan boord van Mps. De Ameland. Door haar hoge theaterzaal, de diverse vaarten, verschillende inrichtingsstijlen en de vele culinaire mogelijkheden een unieke verschijning op het water! We organiseren evenementen op maat die wij tot in de puntjes verzorgen.

Aan boord van Mps. De Ameland bevinden zich diverse ruimtes, waaronder het grand café die een unieke binnenhoogte heeft van 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar waarbij een loungebar niet ontbreekt. Het schip biedt u de gelegenheid om de sfeer te creëren waar mensen zich goed bij voelen.

Rederij Ameland

Onder de vlag Rederij Ameland vaart Mps. De Ameland. Daaronder hebben we twee merknamen waarmee we bekend zijn bij het publiek, Theater op het Water en Rondvaart Europoort.

Met Theater op het Water richten we ons volledig op de theatershow, dinnershows, dancefeesten, festivals en bedrijfsfeesten. Het hele jaar door zijn er standaard vaarten waar u met uw gezelschap bij kunt aansluiten. Exclusieve afhuur van het schip behoort tot de opties.

Via Rondvaart Europoort bieden we mooie rondvaarten en dagtochten aan. Met vertrek vanaf Hoek van Holland en Rotterdam.

Onze mogelijkheden

Omdat ons schip zo veelzijdig is en over meerdere ruimtes beschikt is het mogelijk om diverse belevingen te creëren. Strak en zakelijk, nostalgisch en eigentijds, gedurfd en over de top, alles kan en mag aan boord van Mps. De Ameland. Kies één of meerdere stijlen en wij verzorgen het
(personeels)feest waar nog lang over gesproken wordt.

Bent u op zoek naar een unieke locatie?

Wij bieden u een gastvrije crew, heerlijk eten en drinken en een evenement compleet naar wens op een varende locatie. Wilt u het schip eens van binnen bekijken? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek aan boord!

Prijzen & beschikbaarheid

 

Afvaartijden

Het gehele jaar door zijn er dinnershows, rondvaarten en (dance-)feesten. Bekijk de actuele vaaragenda op theaterophetwater.nl  of rondvaarteuropoort.nl