Mps. Brandaris

Beter bekend als de Beren Boot, het varende restaurant van de Beren
Varen en dineren
v.a. €34,50 p.p.
Parkhaven 15, Rotterdam

De Beren Boot maakt een mooie rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven van Rotterdam, maar de route is altijd een verrassing. Afhankelijk van het weer, getijde en de bezienswaardigheden kiest de kapitein een bijpassende route waardoor elke vaart weer spannend is!

Beren Boot Buffet

Stap aan boord van de Beren Boot en beleef de havens van de stad Rotterdam onder het genot van een uitgebreid dinerbuffet. Je kunt zelf je favoriete Beren gerecht kiezen zoals Pittige kip, kipsaté of een lekkere hamburger. Smullen maar!

 

Brunch rondvaart

De Beren Boot serveert een heerlijk brunchbuffet tijdens de brunchvaarten.

Gedurende 2,5 uur maak je een rondvaart met de Beren Boot door de wereldhaven van Rotterdam. De route is altijd een verrassing, afhankelijk van het weer, het jaargetijde en de bezienswaardigheden wordt een bijpassende route gekozen. 

Geniet onder andere van de Rotterdamse skyline, de SS Rotterdam en de Erasmusbrug. Beleef de havens en de stad van Rotterdam vanaf het water. 

Boot afhuren?

Wil je jouw verjaardag, bruiloft, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest vieren op de Beren Boot, met alleen jouw gezelschap? Dat kan! De Beren Boot is speciaal af te huren voor grote groepen. Dit kan zowel op de vaste vaartijden als hierbuiten.

Iets te vieren?

Ben je binnenkort jarig of wil je iemand verrassen voor zijn/haar verjaardag? Vier het op de Beren Boot en de jarige vaart en eet gratis mee! Dit is mogelijk op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en bij een reservering vanaf 4 personen. Let op: deze actie is alleen geldig op de dag van de verjaardag zelf en niet in combinatie met andere acties.

Prijzen & beschikbaarheid

 

Afvaartijden

1 mei t/m 30 september
Woensdag en donderdag 18.30 uur
Vrijdag 19.00 uur
Zaterdag 17.00 en 20.00 uur
Zondag 16.00 en 19.00 uur

1 oktober t/m 30 april
Woensdag en donderdag 18.30 uur
Vrijdag 19.00 uur
Zaterdag 17.00 en 20.00 uur
Zondag 17.00 uur

Tickets
Volwassenen €34,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar  €24,50 p.p.
Afkoop drank binnenlands gedistilleerd* €20,40 p.p.
Afkoop drank binnen- en buitenlandse gedistilleerd* €31,25 p.p.
Afkoop drank kinderen 3 t/m 12 jaar €12,40 p.p.

 

*Op feestdagen kunnen de prijzen afwijken